22 Eylül 2011 Perşembe

Farklı olan ne?

Tasarım kelimesi artık her yerde ve sürekli duyulur oldu, herkes bazı eşyaları, evlerini, yemeklerini veya aklınıza gelebilecek herşeyi tasarlayabileceğinin farkında, ama bu düşünce her zaman o kadar da kolay hayata geçemiyor. Bazen engeller aşılamıyor, yeterli zaman, yeterli istek olmaması bu engellerden bazıları...
İşte tam da bu noktada kendimizi farklı bir yere konumlamak mümkün. Biz hem araştırma geliştirme için çok zaman harcadık ve harcıyoruz hem de büyük bir hevesle çalışıyoruz.
Herkes 'gerekli ve yeterli' zamanı harcayıp kendi de bir etkinlik düzenleyebilir elbette ama kendi etkinliğinde en az eğlenen olmak kötü bir duygudur. O günün sonu toplanacak düzenlenecek bir sürü şey ve sürekli herkes eğleniyor mu sorusunun başağrısını da beraberinde getirir.
 Biz sizin düzenlemelerinize, başağrınıza ve farklı bakış açısıyla gelecek mükemmel günleri tasarlamaya talibiz.
 Her zaman kişiye özel olması, sizin istekleriniz, hayalleriniz etrafında şekillenen bir planlama, hayallerinize yaklaşmak için harcanacak çaba ve bu gün ne kadar güzel oldu dedirtecek bir sonuca ulaşmak... Sizin kadar istekli bir ekiple çalışmak da cabası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder